Zbieractwo niekoniecznie okołopiwne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Zaoranie branży sklepów specjalistycznych
    ART
    Obecnie w Opolu, mieście wojewódzkim, został 1 sklep (niesieciowy) który ma jakąś ciekawszą ofertę piwną. Nie wiem jak długo, bo ceny piw kraftowych są tam na poziomie knajpianym. I jak bardzo darzę go sympatią i wspieram portfelem, to ten ma swoje granice.

Strasznie mnie wk****...
    2025-10-31, 10:33
  • bastion
    Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
    bastion
    Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
    2025-04-24, 21:25
  • Pancernik
    Lubrow, Rysy
    Pancernik
    Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić... .
    Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy ).
    Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...
    2024-12-17, 21:23
  • darekd
    Nieczajna [Monsters], Bullet Time
    darekd
    Vienna Lager, 13,5% ekstr., 5,5% alk.

Chmiel to nowozelandzki Green Bullet

Aromat - po otwarciu nuta chmielowa (kwaskowe nuty, ale niekoniecznie cytrusy, bardziej czerwona porzeczka), po przelaniu lekka kwiatowość, a owoce coraz mniej. Chmiel nieco dominuje, i początkowo...
    2024-11-29, 00:05
  • Pancernik
    Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
    Pancernik
    Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
    Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
    Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
    2024-10-16, 09:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...