Gdzie w toruniu?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hastur
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.10
    • 20

Gdzie w toruniu?

Witam
    Proszę kolegów forumowiczów o namiary na jakiś dobrze zaopatrzony sklep z piwem w Toruniu (im bliżej ul. Gagarina lub UMK, tym lepiej), gdzie można by dostać koźlaczki z Amberu albo od Juranda.
    Mam tam siostrę na studiach, ale leniwa zaraza i szukać jej sie Samej nie chce.

Pozdrawiam wszystkich
    Ostatnia zmiana dokonana przez hastur; 2004-02-01, 20:08.
    ----------------------------------------
    Lać po palcach!
    A piana ...eee, na ścianach ???

"o jeden kufel za daleko"
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2002.05
    • 1956

Proponuję zajrzeć do Piotra i Pawła na Legionów, nie jest to bardzo blisko akademików UMK ale krótki spacer dobrze robi.
    http://maremali.web-album.org/

Comment

Related Topics

Collapse

• telek
      Czy ART jest w Toruniu na SkyWayu?
      telek
      Nie widziałem propozycji spotkania
      2023-08-18, 19:00
    • abelincoln
      Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
      abelincoln
      Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
      2020-10-22, 17:55
    • YouPeter
      Czyżby nowy browar w Toruniu?
      YouPeter
      W dzisiejszej Wyborczej był artykuł nt. Fabryki Wódek "Kopernik", która ma problem z rozpoczęciem produkcji. Mniejsza z tym. Zainteresował mnie natomiast ten fragment:

"FW Kopernik ma ruszyć w przyszłym tygodniu. Firma zatrudnia ok. 50 osób. W Toruniu będzie produkowała...
      2009-10-28, 23:55
    • piwa0
      Co nowego w Toruniu?
      piwa0
      Gdzieś na przełomie stycznia i lutego zawitam do Rydzykowa w celach turystycznych. Co ciekawego w tamtejszych knajpach? Czytałem posty, ale może jakieś aktualności. Przegląd piw dostepnych? Zachęty i odchęty? Liczę szczególnie na Pirackąmuzę!!!
      2007-12-16, 23:08
    • babalumek
      Jawor, Gagarina 3E, Grappa (zamknięty)
      babalumek
      Nowo otworzony sklep naprzeciwko urzędu skarbowego z wódką, winem i piwem, nastawiony głównie na sprzedaż niekoncernowych piw, które zajmują całe 2 duże regały. Na początek działalności sprowadzono mnóstwo piw które zapewne z czasem zostaną przerzedzone przez naturalną selekcję na...
      2011-04-05, 13:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...