Piwa z Lwówka Śląskiego gdzie w Sosnowcu lub okolicy?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Julu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.09
    • 5

Piwa z Lwówka Śląskiego gdzie w Sosnowcu lub okolicy?

Poszukuję sklepu lub sklepów, gdzie mogę nabyć piwa z Lwówka Śląskiego w Sosnowcu lub okolicy
    Kufle w dłoń!!!
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19326

A wyszukiwarki nie łaska użyć? 3 minuty i znalazłem 2 sklepy w Katowicach.

Comment

• wojteq
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2006.09
      • 19

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Julu
      Poszukuję sklepu lub sklepów, gdzie mogę nabyć piwa z Lwówka Śląskiego w Sosnowcu lub okolicy
      Witam, w Sosnowcu nie znam sklepu gdzie można kupić Lwówka, ale w Katowicach znajdziesz go w sklepie Łasuch na ul. Tysiąclecia 1 lub sklepiku na ul. Medyków, Katowice-Panewniki zaraz obok knajpki Angelo, sklep nie ma numeru. Pozdrawiam, Ps. warto się wybrać do Kato po Lwówka bo to świetne piwo.

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

Kurka, dopiero cyborgowe oczy zauważyły ten temat... Jest jeszcze jedno wyjście - możesz śledzić tematy giełdowe i spotkaniowe, a następnie nabyć piwo od kogoś, kto ma do tego piwa lepszy dostęp (sekcja dolnośląska).
        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Julu
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2006.09
          • 5

Dziekuję za adresy w Katowicach napewno skorzystam. Co do drugiej porady o sciągnięciu piwa przez kogoś, tak też właśnie uczyniłem i w najblizszych dniach spodziewam się drugiej skrzynki.
          Kufle w dłoń!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Nová Paka, Jaromíra Brože 230, Rodinný pivovárek Antonín
            dadek
            Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
            Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
            2025-04-19, 19:18
          • ART
            Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
            ART
            Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
            2023-06-18, 16:10
          • dadek
            Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
            dadek
            Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
            W browarze pracują...
            2024-04-12, 00:26
          • dadek
            Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
            dadek
            Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
            2025-01-12, 19:42
          • Serokomlak
            Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
            Serokomlak
            Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
            2024-10-27, 01:16
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...