Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Co innego złamanie ciszy wyborczej, źle się dzieje, źle ...Trzeba będzie powtórzyć wybory... i tak aż do zamierzonego skutku

Co innego złamanie ciszy wyborczej, źle się dzieje, źle ...
Co innego złamanie ciszy wyborczej, źle się dzieje, źle ...

wow
normalnie jestem w szoku ! Nie spodziewałem się takiego rozstrzygnięcia, zwłaszcza że w pierwszym etapie zgłosili mnie forumowicze z poza Trójmiasta, a wiadomo lwią część moich klientów stanowi rynek lokalny i powinienem tu szukać wsparcia
Nie znam lokalizacji terytorialnej rozkładu moich głosów w drugim etapie, ale myślę, że tu już mogłem na nich liczyć (dzięki). Szczerze mówiąc byłem przekonany iż wygra ktoś z trójki "Jola-Supersklep-Czarnków"- tymbardziej cieszy wygrana, ale w głowie mi się nie przewróci wiem iż jeszcze wiele jest do zrobienia. (właśnie instaluję 3 nowe półeczki
). Oczywiście zamówić można wszystko i może być jeszcze bardziej kolorowo, ale za jaką cenę ? Więc dalej będę stosował swoją politykę małych kroczków asortymentowo-cenowych, by zaciekawić klientów koncernowych i przeciągnąć na właściwą stronę smaku piwnego, niezapominając też o Was
i wtedy wiem że WARTO .

Myślę, że za mało się zaangażowaliśmy... Dyrektor pewnie złożył lepszą ofertę wyborczą 

czyli do trzeciego miejsca włącznie. 

zdecydowały o zwycięstwach
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
Comment