Cena była zdaje się poniżej 2 złotych. Nie wiadomo kto to piwo zrobił - wiadomo tylko że dla jakieś tam spółki w Słubicach. Etykieta dość prymitywna, dziwna nazwa jak na niemieckie piwo. Szybciej bym podejrzewał, że to rosyjskie - podobieństwo nazwy do Ałania (Władywostok). Dziwne toto takie stało sobie i to wśród piw polskich...
Kamasutry chyba im dobrze schodzą, bo już zdążyli podnieść cenę w ciągu miesiąca z 2.80 na 3.29, a ktoś tu napisał, że u niego nawet do 3.40...
Kamasutry chyba im dobrze schodzą, bo już zdążyli podnieść cenę w ciągu miesiąca z 2.80 na 3.29, a ktoś tu napisał, że u niego nawet do 3.40...
. Niestety w większości małych sklepików, przynajmniej u mnie standardowe zestawy albo mózgotrzepy albo masówka. Koźlaku amberowski wróć !!!
, ale się nie odwarzyłem. Może za jakiś czas wzbogacą ofertę obecnie wielkie rozczarowanie. ceny tez lekko kosmiczne, pszeniczniak obołona 5.70 (w kauflandzie 3,99), dzieki wszystkim za posty, dzięki Wam uniknąłem wielkiego rozczarowania i byłem psychicznie przygotowany.
Comment