E-prezesie, melduję wykonanie zadania. Białorus została zaktualizowana.
Jedno pytanie - Staromiejski chyba wyprowadził się z Mińska?
Mapy Piwne - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Brakuje browarów w restauracji "Zielone Wzgórze", schronisku Biskupia Kopa oraz w Pałacu Spiż z planowanych.Leave a comment:
-
Rozumiem opóźnienie kilkudniowe, kilkutygodniowe ale nie kilkumiesięczne. Ja też nie mam na nic czasu ale prośby o porządki w browarze robię co najwyżej z kilkudniowym opóźnieniem. W sumie dodanie jednego browaru na tydzień (oczywiście przykład ekstremalny) nie powinno nastręczyć wielu roboczogodzin. Nie piszę tego Pendragonie złośliwie tylko nie chcę aby uaktualnienia na mapie polskich browarów pojawiały się tak jak wiadomości na stronie czołowej browar.biz, a widzę, że do tego to zmierza.Leave a comment:
-
Domyślam się, że praca zajmuje. Inne rejony nie są tak opóźnione, a w sumie bliskie, więc liczyłem, że pójdzie gładko. Nic na siłę, ale czekam.Leave a comment:
-
-
Tyle jest aktualnie na b.biz 224 + 4 nowe zgłoszone. Może Pendiemu usunęły się dwie pozycje (204 i 205).Leave a comment:
-
Na mapie istniejących browarów jest błąd. Przeskoczone dwie pozycje, w związku z czym mamy 225 nie 227. Zresztą, o Bocianie nadal nie wiadomo, by tam ktokolwiek warzył, więc chyba 224.Leave a comment:
-
Że też nie wpadłem na ten pomysł z mapą wcześniej!
W ciągu kilku dni ruszę z aktualizacją.Leave a comment:
-
Ok, nie wytrzymałem
Dodałem już teraz dwa litewskie browary restauracyjne działające stosunkowo blisko naszych granic.Leave a comment:
-
Leave a comment: