Białoruskie linie lotnicze Belavia ogłosiły promocję na część połączeń do 24 miast z Mińska, w tym bardzo tanie połączenie do Erewania, Tbilisi i Kutaisi do wykorzystania do 28 marca 2015 roku. Przez SkyScanner ich nie znajduje, więc pewnie jeszcze ich nie oblukali wszyscy. Zważywszy, że Armenia na b.biz jest słabo zbadana (na ratebeer i beerme też) może ktoś skorzysta.
Tanie tzn ile?
Obecnie LOT ma promocję, Gruzja za 499 zł w obie strony, Armenia 599 zł
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ja tego skanera nie używam bo tak szczerze mówiąc takie przeglądarki są do d....
Wejdź na stronę LOT, jest mikołajkowa promocja od 3 do 5 grudnia, masa lotów w bardzo atrakcyjnych cenach.
Zapisz się na listy mailingowe linii lotniczych, wtedy będziesz dostawać ciekawe promocje. Ja bazuję na bezpośrednich promocjach z linii, a nie na internetowych wyszukiwarkach, na których jak widać nie wszystkie promocje się łapią
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
To nie to, że chcę już jechać. Po prostu wybieram się na wiosnę do Mińska i myślałem podskoczyć stamtąd w jakiś ciekawy rejon. Do Rosji potrzebna wiza, a tam na Kaukaz nie.
Jak już to poluję na inny rejs w zupełnie inną stronę, ale tam ciągle drogo.
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
Lokal usytuowany naprzeciwko feralnego Kilikia Beerhouse, jednocześnie będący filią Beer Academy z ulicy Moskovyan (albo tamten jest filią tego, jak kto woli).
No soreczki, ale jeśli tutaj przy wejściu witam mnie rozchachany od ucha do ucha manager, a trzy kelnereczki rumienią się...
Comment