Są plusy dodatnie i plusy ujemne.
Na plus dodatni zaliczam np. warstwy.
Na plus ujemny - opcja która mi się włączyła a nie wiedziałem co oznacza. Zaznaczyły mi się w jakiś sposób wszystkie znaczniki. Przesunąłem jeden, a to spowodowało przesunięcie wszystkich innych na mapie. Tym samym wszystkie polskie browary w tej chwili "nie stoją" na swoim miejscu... Prace naprawcze wkrótce!
Na plus dodatni zaliczam np. warstwy.
Na plus ujemny - opcja która mi się włączyła a nie wiedziałem co oznacza. Zaznaczyły mi się w jakiś sposób wszystkie znaczniki. Przesunąłem jeden, a to spowodowało przesunięcie wszystkich innych na mapie. Tym samym wszystkie polskie browary w tej chwili "nie stoją" na swoim miejscu... Prace naprawcze wkrótce!

Nie jest ta mapa jeszcze tak dokładna jak w przypadku Czech, ale widać, że ten serwis pracuje już nad omapowaniem naszego kraju. Punkty jeszcze nie są opisane (poza nazwą brakuje adresu czy www), są też błędy, np puby są oznacozne tym samym znaczkiem co browary w Czechach. Tym samym np. na Bogusławskiego we Wrocławiu mamy browar przy browarze 
W kooperacji z Nachmieloną Małpą z Karniowa (Krnov) wypuścili Małpiego (Opičí Ejl)
Comment