Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika etykieta
Grzegorz pozwól , że zapytam bo kilku zainteresowanych pewnie się znajdzie w jakiej cenie te cuda?
Nie wiem po ile będzie w sklepach, ale zapewne blisko 40 zł. Włoskie piwa i to w dużych butelkach są po prostu drogie, choć zazwyczaj warte swojej ceny.
Nie wiem po ile będzie w sklepach, ale zapewne blisko 40 zł. Włoskie piwa i to w dużych butelkach są po prostu drogie, choć zazwyczaj warte swojej ceny.
W małych niewiele tańsze, niemalże proporcjonalne do dużej butli - we Wrocławiu widziałem po około 15-16zł.
Oferta powiększyła się o kilkanaście amerykańskich piw, w tym m.in:
Southern Tier Un*Earthly
Southern Tier IPA
Southern Tier Phin & Matts Extraordinary Ale
Southern Tier Mokah
Southern Tier 422 Pale Wheat Ale
Lost Abbey Inferno Ale
Lost Abbey Avant Garde Ale
Lost Abbey Gift of the Magi
Rogue Farms Roguenbier Rye
Rogue Brutal IPA
Port Brewing High Tide Fresh Hop IPA
Port Brewing Mongo IPA
Ja się pogubiłem - czy te piwa można w Krainie zamawiać wysyłkowo (detalicznie) czy tylko moga pośrednicy (hurtownie/sklepy/piwiarnie) i taki jak ja detalista musi czekać na dodatkową marżę pośrednika?
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Ja się pogubiłem - czy te piwa można w Krainie zamawiać wysyłkowo (detalicznie) czy tylko moga pośrednicy (hurtownie/sklepy/piwiarnie) i taki jak ja detalista musi czekać na dodatkową marżę pośrednika?
Mam ten sam problem. Pierwsze wpisy mówiły o możliwości zakupu detalicznego np. 20 piw i wysyłce przez kuriera. Dwukrotnie zwracałem się jednak z zapytaniem w tej sprawie i nie dostałem odpowiedzi. Jak widać my szaraki jesteśmy skazani na marże sklepowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomekk78
Mam ten sam problem. Pierwsze wpisy mówiły o możliwości zakupu detalicznego np. 20 piw i wysyłce przez kuriera. Dwukrotnie zwracałem się jednak z zapytaniem w tej sprawie i nie dostałem odpowiedzi. Jak widać my szaraki jesteśmy skazani na marże sklepowe
No ludzie, ktoś tu mówił o zakupie detalicznym w cenach hurtowych? No chyba, że zakup skrzynki lub dwóch to zakup hurtowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Też jestem zainteresowany - może jednak doczekamy się odpowiedzi?
Doczekacie się pozytywnej odpowiedzi, tylko musimy się trochę ogarnąć z tą masą piwa
Tymczasem do magazunu na dniach wjadą kolejne włoskie piwa, tym razem z browaru Brefist w 8 rodzajach:
Green Petrol Black IPA
Jale Extra Special Bitter
Burocracy IPA
Fear Milk Chocolate Stout
Spaceman IPA
Caterpillar Pale Ale
X-Ray Imperial Porter
2Late IIPA
Tymczasem do magazynu na dniach wjadą kolejne włoskie piwa, tym razem z browaru Brewfist w 8 rodzajach:
Green Petrol Black IPA
Jale Extra Special Bitter
Burocracy IPA
Fear Milk Chocolate Stout
Spaceman IPA
Caterpillar Pale Ale
X-Ray Imperial Porter
2Late IIPA[/QUOTE]
Comment