Ranking lokali Newsweeka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

A może poczekać jeszcze z 8 lat?

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
      bastion
      Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
      Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
      Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
      2023-09-12, 21:15
    • Warzywo
      Czechy - praktyka
      Warzywo
      Na feriach będę w Ustroniu i klasycznie robimy wycieczkę do Cieszyna i mam pytanie czy w Czechach rzeczywiście przestrzegają segregacji i sanitaryzmu bo nie chciałbym się odbić od lokali. W Polsce praktycznie w lokalach nikt nie pyta o kenkarty i nie trzeba mieć twarzy w szmacie ale jak to...
      2022-01-25, 17:13
    • becik
      Patrol piwny - Armenia
      becik
      Z opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale.
      Piwna scena w Armenii do szczególnie wyjątkowych czy ciekawych nie należy, rynek zdominowany przez Kilikię, Gyumri czy Kotayk. Jeśli w knajpach czy ogródkach coś serwują, to 90% powyższe browary.
      Na coś innego można czasem trafić...
      2018-01-06, 15:36
    • heckler
      Jihlava, Pávovská 3106/19, Horácký minipivovar
      heckler
      Kontynuacja wątku Czechy, Chlum, Chlum 8, Horácký minipivovar

W związku z tym, że browar działa dalej, tylko pod innym adresem bardzo proszę o jego zmianę w tytule wątku, lub przeniesienie opisu i założenie nowego tematu.
      Obecny adres browaru to: Pávovská 3106/19 Jihlava.
      ...
      2019-10-19, 09:03
    • e-prezes
      Raportowanie o zamknięciu lokalu
      e-prezes
      Ponieważ wyciepano moje pytanie/propozycję zatem przypomnę jeszcze raz tutaj.

Jaki jest sens postowania starych, nieczynnych już lokali komentarzem w stylu "nie działa" jeśli nie prowadzi on już działalności o profilu jak wcześniej? Czy nie lepiej zgłosić bezpośrednio...
      2019-06-03, 11:55
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...