Opole, Sosnkowskiego 46, Dom Biesiad Do Syta [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Holba, Keprnik
    Prusak
    Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem nigdzie wpisów dotyczących tego piwa.
    Butelka niestety zielona.
    Zapach z buteli i szkła podobny, zdominowany prze akcenty ziołowo-mineralne plus lekka zbożowość.
    Piana początkowo wysoka trzyma się nieźle, opada do więcej niż obrączki,...
    2025-10-02, 17:30
  • pebejot
    Włochy, Turyn, Via Jacopo Durandi 13, Birrificio La Piazza
    pebejot
    Browar restauracyjny w północnej części miasta.
    Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
    Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
    Wchodzi się przez dziedziniec,...
    2025-09-21, 21:55
  • pebejot
    Włochy, Trento, Via Paolo Oss-Mazzurana 38, Forsterbräu Trento
    pebejot
    Minibrowar w Trento, zlokalizowany w samym centrum miasta, 700 metrów od dworca kolejowego.
    Lokal w stylu bawarskim, z ciężką kuchnią i asortymentem piwnym, z tym, że są też akcenty włoskie.
    Wnętrze tworzy jedna główna sala z reprezentacyjnym owalnym barem, obłożonym marmurem...
    2025-09-29, 16:51
  • ART
    Warszawa, ul. Poborzańska 39, Szyszka Chmielu Bródno
    ART

Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...
    2025-08-23, 15:51
  • Ahumba
    Chojnice, Szewska 18, Wieśniak Burger w Czeskim Browarze.
    Ahumba
    Jeszcze niedawno w centrum Chojnic były sobie dwa lokaje Czeska Degustatornia i Wieśniak Burger prowadzone przez rodzeństwo. W tym roku połączyły się i koło Bramy Człuchowskiej przy ulicy Szewskiej powstał Wieśniak Burger w czeskim browarze. Wystrojem i klimatem nie umywa się do poprzedniej...
    2025-07-22, 16:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...