Przesieka,Turystyczna 8, Pod Wesołym Misiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Przesieka,Turystyczna 8, Pod Wesołym Misiem

Bar znajduje się na ulicy Turystycznej 8.Od głównej ulicy Karkonoskiej na samej górze w lewo 100 mertów w dół.Z piwek lany Namysłów za 2.70 zł.Butelkowe piwko to Premium z "N" i masówa.Z ogródka roztacza się ładny widok na Karkonosze i na przedmieścia "Jelonki",w środku trzy stoły,aha klimatyczne WC znajdujące sie na zewnątrz (dla chłopów -tzw.ściana płaczu ) .Można też zjeść ,jest szaszłyk i kiełbaska po przystępnej cenie.Właściciel dość kumaty jeśli chodzi o piwo Nie pija raczej masówy,bo nie ma smaku jak powiada

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Kvasice, Horní 7, Pivovárek Dobrá Kára
    heckler
    Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
    Dzisiaj, 07:59
  • Ahumba
    Chojnice, Szewska 18, Wieśniak Burger w Czeskim Browarze.
    Ahumba
    Jeszcze niedawno w centrum Chojnic były sobie dwa lokaje Czeska Degustatornia i Wieśniak Burger prowadzone przez rodzeństwo. W tym roku połączyły się i koło Bramy Człuchowskiej przy ulicy Szewskiej powstał Wieśniak Burger w czeskim browarze. Wystrojem i klimatem nie umywa się do poprzedniej...
    wczoraj, 17:31
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 01:48
  • heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 10:28
  • Ahumba
    Białowieża, Stoczek 16, Fanaberia
    Ahumba
    Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
    2025-04-20, 11:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...