BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Szklarska Poręba, 1 maja 7, Bar na winklu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.
Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.
Godziny otwarcia (pewnie...-
Channel: Śląskie
2025-07-06, 13:01 -
-
Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
SPOT ( w rozwinięciu burger/coffee/beer ) to lokal działający od 2,5 roku, lecz dopiero w tym sezonie wprowadził kraftową piwną ofertę (jedyne takie miejsce w Szklarskiej).
Na dwóch rotacyjnych kranach polskie rzemiosło ( podczas moich odwiedzin : Cogito - Dolina Bobru / PanIPAni - Trzech...-
Channel: Dolnośląskie
2019-08-29, 12:49 -
-
Pewnie nie umiem korzystać z wyszukiwarki
no i nie znalazłem wątku Nowego Browaru Gdańskiego. A czynny od ponad roku. Fajne miejsce zaraz przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz, na terenie byłego browaru gdańskiego przy Kilińskiego.
Pewnie niektórych zmierzi co zostało po...-
Channel: Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.