Siemanko, "PIREUS" to taka mała knajpka z gyrosem. Jedzonko całkiem całkiem szczegulnie iż sam tam kucharzę. Piwko to Żywiec z bata tylko i niestety 0,3 -4 zł, a 0,5 - 5zł. Muzyczka leci z radia. Co fajne to miła atmosfera, sympatyczna obsługa, genialny kucharz hehe (ja). I można mecz oglądnąć.
Wrocław, Bulwar Ikara 15, Pireus
Collapse
X
-
Może postarasz się o jakieś lepsze piwo? -
Ludzie zejdźcie na ziemię. Poza tym jedyne piwo niekoncernowe, które mógłby ewentualnie wprowadzić to Namysłów (może ewentualnie Bartek). A ten wcale rewelacyjnej opinii we Wrocławiu nie ma (mówię o przeciętnym konsumencie, a nie piwoszach), także można jedynie postulować, żeby wprowadził butelkowego Paulanera lub Portera, ale też mam wątpliwości czy będą na to amatorzy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862Ale możesz wpłynąć na szefa, przedstawić mu argumenty przemawiajace za niekoncernowymi browarami.

PS. Jak się zastanowić to jeszcze Primator by wchodził w grę, ale to chyba zbyt wiele zachodu dla takiej knajpki.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2007-04-19, 07:42.Comment
-
To tylko byla taka moja mala sugestja
A prubowac warto chocby z butelkowymi.
Właściciel malej knajpki a raczej tzw meliny w Belchatowie a to jest woj. łódzkie sprowadzal Ciechana, gdyż kiedys go gdzies pil i mu zasmakowalo.
Fakt ze knajpka zostala zamknieta ale to juz z innych powodow.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
O ile się nie mylę ten temat dotyczy innego lokalu, jesli chcesz coś powiedzieć na temat innego, załóż nowy temat.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
No i co z tego. Inny lokal = inny temat. Odstępstw nie przewiduje się.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment