Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Lublin, Staszica 3 A, Twin Brothers Brewery

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4774

Lublin, Staszica 3 A, Twin Brothers Brewery

Nowy brewpub w Lublinie, z którego zdjęć nie zamieszczam, bo prawie wszystko widać, kiedy przejrzy się ich profil na fb. Lokal kameralny, z całym sprzętem na widoku, a sprzęt produkcji chińskiej. Obaj bracia kontaktowi. Na kranach na początek Helles, APA i Miodowe plus jeszcze pils z Redena. Próbowałem dwóch pierwszych, z których helles wydał mi się porządny, zaś APA z kolei wydała mi się ciut za mało pochmielona z dość wyraźną nutą słodową, co mnie trochę zdziwiło. Ponadto w lodóweczce mają na wynos pilsa i bezalkoholowe własnej produkcji. Do piwa oferują gratis cebularza. Ceny dość wysokie za piwa w trzech pojemnościach: 0, 25 - 12 zł, 0,5-23 zał, 1 l - 41 zł. Kuchni się nie przewiduje, są tylko "przekąski" w cenie 12 zł. W najbliższych planach jest, jak poinformawała mnie dwuosobowa załoga, uwarzenie marcowego. Mimo że lokal w nowym mini-apartamentowcu i bez fajerwerków, siedzi się przyjemnie.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19371

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    Ponadto w lodóweczce mają na wynos pilsa i bezalkoholowe własnej produkcji.
    Nie sądę, by bezalko było ich - nie mają sprzętu do dealkoholizacji.

Do piwa oferują gratis cebularza. Ceny dość wysokie za piwa (...)
    Wysokie, bo cebularz wliczony

Comment

• Prusak
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 4774

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes

Nie sądę, by bezalko było ich - nie mają sprzętu do dealkoholizacji.

Wysokie, bo cebularz wliczony
      Ha ha, szkoda, że nie zapytałem, sprzedają w butelkach z własną etykietą. Czyli nieładnie...

Comment

• e-prezes
        e-prezes commented
        Editing a comment
        W teorii mogli zawieźć swoje piwo z % do innego browaru, który ma i tam przerobić, ale nie sądzę, by to było opłacalne na małą skalę jaką oni dysponują. Skoro mają Redena to może od nich jest bezalko.
    widgetinstance 244 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Przetwarzanie...