Zamość, Żeromskiego 6, Corner Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Zamość, Żeromskiego 6, Corner Pub

Urządzona trochę w Irlandzkim stylu knajpa która serwuje jednak głównie dania włoskie.

Do wejścia zachęcił nas plafon Murphy's.

Piwo to rzeczywiście było polewane - 12/0,5; 6/0,25.

Prócz tego chyba Żywiec.

Jedzenia nie próbowaliśmy.
    MM961
    4:-)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
    dadek
    W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
    2023-10-04, 23:21
  • Shedao
    Łask, Żeromskiego 72, Browar Koreb
    Shedao
    Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?

Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
    2022-05-09, 09:37
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Zamość, Zamość ul. Sienkiewicza 22
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:15
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 18:00
  • dadek
    Mörfelden-Walldorf, Hintergasse 4, Faselbräu
    dadek
    Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
    2023-09-30, 00:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...