I mi dane było odwiedzić ten browar. W mojej opinii jeden z najciekawszych browarów restauracyjnych w Polsce (ale jeszcze we wszystkich nie byłem).
Lokal urządzony z rozmachem w starej elektrowni. Wcześniej była tu także duża dyskoteka. Bardzo dużo miejsca, ale sam browar nie jest tylko dodatkiem do restauracji, czy hotelu. To browar jest centrum i to widać i czuć. Jest klimat
Bardzo dobre jedzenie i bardzo dobre piwa. Najlepsze z pięciu browarów restauracyjnych które odwiedziłem w ciągu kilku dni. Można kupić szkło (całkiem ładne). Piwo jest dostępne także na wynos. Obsługa chętnie opowiada o samym browarze.
Na pewno do powtórki
Lokal urządzony z rozmachem w starej elektrowni. Wcześniej była tu także duża dyskoteka. Bardzo dużo miejsca, ale sam browar nie jest tylko dodatkiem do restauracji, czy hotelu. To browar jest centrum i to widać i czuć. Jest klimat
Bardzo dobre jedzenie i bardzo dobre piwa. Najlepsze z pięciu browarów restauracyjnych które odwiedziłem w ciągu kilku dni. Można kupić szkło (całkiem ładne). Piwo jest dostępne także na wynos. Obsługa chętnie opowiada o samym browarze.
Na pewno do powtórki

Trochę fajnych zakamarków, gdzie można się zadekować oraz spory bar, gdzie też przyjemnie posiedzieć. Sobotnim, obiadowym popołudniem dość spory ruch. Jedzenie zamówione ad hoc, nie wyszukane, ale smaczne. Piwa zupełnie niezłe. W tym pszenica. Dunkel i Jasne z lekkim, akceptowalnym DMS.
Comment