Wojnowo, Wojnowo 8, Rybacka Chata

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Wojnowo, Wojnowo 8, Rybacka Chata

Miejsce przede wszystkim serwuje ryby. Widać że lokal zadbany, trochę na uboczu, choć jednak w zasadzie można uznać, że okolica turystyczna- kilka jezior, brak przemysłu etc.
    Jedzenie smaczne, ceny dość wysokie ( nawet trochę wyższe niż nad Bałtykiem ).
    Co do piwa Lubuskie Jasne za 8, Porter za 10, Świebodzin Tropical IPA za 12, 3 piwa od Birbanta za 9 do 14 zł. 9 za bezalkoholowe. Nie piłem alko, bo prowadziłem, ale oferta wydaje się bardzo przyzwoita jak na lokalizację i rodzaj lokalu.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19308

Z butelki jak mniemam?

Comment

• concerto
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2003.09
      • 859

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Z butelki jak mniemam?
      Nie. Wszystko lane, dlatego napisałem, że oferta niespodziewanie szeroka.
      "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
        bastion
        Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
        2025-04-24, 22:25
      • kosher
        Szklarska Poręba (Dolna), Piastowska 32, Chata Izerska
        kosher
        Pensjonat pełniący funkcję karczmy+noclegowni.
        Krótka karta, ale smaczne domowe posiłki.
        Specjalnością są kluski izerskie faszerowane wołowiną, poza tym wybór pierogów, naleśników, żeberka, kwaśnica. Ceny wysokie, ale jakość wynagradza.
        Bardzo przyjemna obsługa,...
        2020-02-07, 12:04
      • abernacka
        Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
        abernacka
        Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
        2024-03-16, 22:12
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 22:27
      • heckler
        Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 08:39
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...