Browar Mill Street Brewpub to sąsiad opisywanego wcześniej Old Flame Brewing Company. Z jednego do drugiego przybytku jest dosłownie kilka kroków.
Lokal składa się z dwóch części, do których prowadzą dwa osobne wejścia.
W jednej części mieści się browar z restauracją, gdzie konsumpcja odbywa się w towarzystwie całej okazałej instalacji. Drugie wejście prowadzi natomiast do Taproomu.
W restauracji był duży galimatias jeśli chodzi o orientację w aktualnej ofercie piwnej.
W dwóch miejscach na ścianach figurowały dwie różne listy piw, na kranach było jeszcze co innego, a w doręczonym menu otrzymaliśmy czwartą wersję.
Kelner twierdził, że część piw z listy jest warzona na miejscu, ale większość gdzie indziej.
Z dość długiej listy wybrałem dla siebie 3 pozycje:
- Mango Magic Wheat Ale 5%
- Fog Cloud DIPA 8%
- Cobblestone Stout 4,2%
Wszystkie piwa mieli w jednej cenie:
10 CAD za szklankę 0,47 l
16 CAD za kufel 0,95 l
30 CAD za dzbanek 1,77 l
Do jedzenia jest pizza (20-24 CAD), burgery (22-25 CAD), sałaty i bowl (16-24 CAD) oraz fish&chips za 25 CAD.
Z jadłospisu wybrałem dość oryginalną pizzę "truffle mushroom" za 24 CAD.
Godziny otwarcia:
pon - śro, nie 11:00 - 22:00
czw 11:00 - 23:00
pią, sob 11:00 - 24:00
Lokal składa się z dwóch części, do których prowadzą dwa osobne wejścia.
W jednej części mieści się browar z restauracją, gdzie konsumpcja odbywa się w towarzystwie całej okazałej instalacji. Drugie wejście prowadzi natomiast do Taproomu.
W restauracji był duży galimatias jeśli chodzi o orientację w aktualnej ofercie piwnej.
W dwóch miejscach na ścianach figurowały dwie różne listy piw, na kranach było jeszcze co innego, a w doręczonym menu otrzymaliśmy czwartą wersję.
Kelner twierdził, że część piw z listy jest warzona na miejscu, ale większość gdzie indziej.
Z dość długiej listy wybrałem dla siebie 3 pozycje:
- Mango Magic Wheat Ale 5%
- Fog Cloud DIPA 8%
- Cobblestone Stout 4,2%
Wszystkie piwa mieli w jednej cenie:
10 CAD za szklankę 0,47 l
16 CAD za kufel 0,95 l
30 CAD za dzbanek 1,77 l
Do jedzenia jest pizza (20-24 CAD), burgery (22-25 CAD), sałaty i bowl (16-24 CAD) oraz fish&chips za 25 CAD.
Z jadłospisu wybrałem dość oryginalną pizzę "truffle mushroom" za 24 CAD.
Godziny otwarcia:
pon - śro, nie 11:00 - 22:00
czw 11:00 - 23:00
pią, sob 11:00 - 24:00

Comment