Jest problem. Przecieki na rurce doprowadzającej czystą wodę zostały uszczelnione, ale dalej gdzieś ciurka - musimy niestety wyburzyć kawałek ściany z bidetem, bo nieszczelnośc jest wewnątrz tej sciany i nasila się z każdym użyciem bidetu. Silikon jest walnięty tak dorażnie. Woda jest na szczęście czysta ( tzn potem się brudzi od podłogi i butów, ale nie jest to to co kiedyś się stało ). Mamy niestety fragmenty nowej instalacji doczepionej do starej, stąd takie cyrki.
Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Może potrzebna jest podpowiedź, że po prostu trzeba wezwać hydraulików, zamiast deliberować skąd cieknie i potwierdzać zgłoszenia klientów, że cieknie
Sorry, nie mogłem się powstrzymać jak widzę tego typu "rozwiązywanie" problemów, mimo, że Chmielarnia jest moim ulubionym pubem w stolicy
Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2013-10-05, 18:34.Comment
-
Ale to hydraulicy sami już nie wiedzą skąd ciurka ( lub inaczej wiedzą, że ciurka ze środka ściany ). Jednym słowem czeka nas kilka dni bez męskiej łazienki.Może potrzebna jest podpowiedź, że po prostu trzeba wezwać hydraulików, zamiast deliberować skąd cieknie i potwierdzać zgłoszenia klientów, że cieknie
Sorry, nie mogłem się powstrzymać jak widzę tego typu "rozwiązywanie" problemów, mimo, że Chmielarnia jest moim ulubionym pubem w stolicy
Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
eee tam, szczają po podłodze to jest mokro. Wszędzie tak jest.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Piłkarzyki i toaleta to chyba tematy zastępcze - dzisiaj wieczorem 8 dolnych - czytaj najbardziej interesujących kranów - nieczynnych. Barman tłumaczy mętnie i najchętniej to by już poszedł do domu. Jeśli się przychodzi tam na deser /czytaj RISa/ to rozczarowanie jest spore. Na szczęście kalmary wciąż genialne.Comment
-
Wiem tylko o 4 dolnych - po piątkowo-sobotnim laniu mieliśmy awarię w niedzielę. W efekcie musieliśmy odczepić całą czwórkę ( od 13 do 16 ). Naturalnym jest oczywiście, że awaria musi się wydarzyć w niedzielne południe, dodatkowo przy absencji Masona - dzisiaj ma być spec od rurek. Dobrze, że kalmary nie zawiodłyPiłkarzyki i toaleta to chyba tematy zastępcze - dzisiaj wieczorem 8 dolnych - czytaj najbardziej interesujących kranów - nieczynnych. Barman tłumaczy mętnie i najchętniej to by już poszedł do domu. Jeśli się przychodzi tam na deser /czytaj RISa/ to rozczarowanie jest spore. Na szczęście kalmary wciąż genialne.
Comment
-
Cztery były nieczynne. Stało się tak, że jeden z przewodów z piwem pękł i mieliśmy piwną powódź
. Sytuacja jest już opanowana, wszystko działa jak należy.
JEDNO PIVKO NEVADI!Comment