Trzeba być nadziei, że promocyjnie zamiast golonki będzie można zamówić do piwa placek ze śliwek. W końcu o dietkę trzeba dbać
Marszałkowska 55/73, Bierhalle [zamknięte]
Collapse
X
-
Komar , o tym, że masz kupę szmalu będę pamiętał Ja tam jadę "po taniości" i spędziłem miłe obiady (w końcu zjadłem rzeczy które były dla mnie za drogie) wraz z dobrym piwem (tanim i dobrym)
Jakoś wolę po taniości niż po droższości"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Brałeś wolne w korpo żeby tam pójść?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Na promocję w knajpie wolne się należy jak nic.Comment
-
Duża część ludzi pracuje do 16.00 i jest jeszcze czas na promocje Nie przesadzaj, że raz w tygodniu nie możesz wyjść o tej godzinie. Ale zbaczamy z tematu knajpy. Tez bym wolał promocję w godzinach 16-20 albo całą sobotę ale to niestety nierealne."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Promocja funkcjonuje. Nie można zamówić dla siebie dwóch piw naraz, dopiero wtedy gdy dopija się poprzednie. Tak więc jeśli ktoś przyjdzie wcześniej i będzie chciał zamówić dla dojeżdżających kompanów, nie da rady. We wtorek był Dunkel i Alt + standardowe Weizen i Pils.
Dla niegolonkowych są naleśniki wypełnione aksamitnym serkiem waniliowym i pierogi ze szpinakiem i fetą.Comment
-
Odwiedzony lokal w ostatni weekend. Pustki, oprócz naszego tylko jeden stolik na zewnątrz zajęty z 4 osobami. Oprócz ogólnie dostępnych piw były jeszcze: Marcowe i Maibock.
Śmieszne, bo Marcowe droższe aniżeli w Arkadii (tam 9 zł, tu 10 zł).
Wypiliśmy i wyszliśmy.
Zostanę jednak przy Arkadii, wątpię aby ten lokal w tej lokalizacji długo pociągnął no ale zobaczymy.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Lubię czasem wpaść bo i wystrój fajny i trafiają się dobre piwa jak wczoraj Roggenbier. Bardzo klasyczny."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Last edited by Pendragon; 2018-01-02, 23:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ze 2 czy 3 miesiące temu był czynny a Koszyki już wtedy działały od jakiegoś czasu. Byłem tam w drodze właśnie z Koszyków.
Z perspektywy korpo właściciela wielu lokali można w pewnym sensie mówić o przeprowadzce rozłożonej w czasie. Pewnie część personelu tam przerzucili właśnie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Becik odwiedził Koszyki 24-10-2016.Last edited by Pendragon; 2018-01-03, 13:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment