Tak, poszłaś za daleko, ba, nawet dalej, bo aż za horyzont. Primo - nigdy bym kobiecie nie powiedział, że jest pijaczką, bez względu na wszystko, ile by piła. Secundo - mógłbym jedynie napisać, Dama jest w niedyspozycji. Tertio - we wspomnianym przykładzie podałem informację, że browarbizowicz czekał z beczkami, a nie pił. Zasadnicza różnica.
Wiem dobrze że wyleciały, wiesz dobrze, ze niektóre nie wyleciały, wiesz też dobrze, że i do mnie leciały takie, a nie inne opinie. Grunt to mieć dystans i traktować rzecz "bezalkoholowo". (czyt. z przymrużeniem oka)
I sama prowokujesz OT-y
Dla mnie Ci wszyscy - to forumowicze.
Browarbizowicze to elitarne jednostki browaru.
Z drugiej strony ciekawe czemu jeszcze nie powstały bojówki browar.biz, robiące porządek na giełdach, spotkaniach, imprezach sponsorowanych przez koncerny
Mogliby mieć jakiś charakterystyczne logo na rękawie np flyersa, glany musowo etc
Byłoby wtedy ciekawiej na imprezach.
I żeby nie było, to wszystko co pisze to jest moje osobiste własne zdanie, moje poglądy, moje myśli, a podobieństwo osób lub sytuacji - jedynie przypadkowe.
Wiem dobrze że wyleciały, wiesz dobrze, ze niektóre nie wyleciały, wiesz też dobrze, że i do mnie leciały takie, a nie inne opinie. Grunt to mieć dystans i traktować rzecz "bezalkoholowo". (czyt. z przymrużeniem oka)
I sama prowokujesz OT-y

Dla mnie Ci wszyscy - to forumowicze.
Browarbizowicze to elitarne jednostki browaru.

Z drugiej strony ciekawe czemu jeszcze nie powstały bojówki browar.biz, robiące porządek na giełdach, spotkaniach, imprezach sponsorowanych przez koncerny

Mogliby mieć jakiś charakterystyczne logo na rękawie np flyersa, glany musowo etc

Byłoby wtedy ciekawiej na imprezach.
I żeby nie było, to wszystko co pisze to jest moje osobiste własne zdanie, moje poglądy, moje myśli, a podobieństwo osób lub sytuacji - jedynie przypadkowe.
Comment