Józefa 6, Strefa Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
    dadek
    Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
    2022-09-29, 01:56
  • dadek
    Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
    2021-06-09, 18:22
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • chmielakikrasnystaw
    50. Chmielaki Krasnostawskie 2021
    chmielakikrasnystaw
    50. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW
    „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE” 2021

MIEJSCA HANDLOWE DLA BROWARÓW

Odbywające się od 1971 roku „Chmielaki Krasnostawskie” to najstarszy festiwal promujących kulturę piwa w Polsce, który w tym roku świętuje...
    2021-07-08, 13:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...