Jastarnia, ul. Mickiewicza - Marina

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skandal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1439

Jastarnia, ul. Mickiewicza - Marina

Lokal o powyższej nazwie przy ulicy Mickiewicza czyli przy głównej ulicy Jastarni.Po prawej stronie jadąc w kierunku Helu. Numeru nie podam i szczegółów bo nie mogłem się zatrzymać autem i obserwacja poczyniona z samochodu. Na zewnątrz parasol Koźlaka Amberowskiego. Z tablicy z cenami stojącej na zewnątrz migneło mi tylko "Amber 0,3ml - 3zł". I eto wsio niestety tym razem.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Włochy, Turyn, Via Silvio Pellico 1A, Toccalmatto Torino
    pebejot
    Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
    W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
    Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
    W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...
    2025-09-24, 09:02
  • bastion
    Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
    bastion
    Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
    2025-01-10, 21:09
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • pebejot
    Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
    pebejot
    Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
    Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
    Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
    Najwięcej miejsc do...
    2025-09-20, 08:56
  • pebejot
    Francja, Nicea, Rue Defly 15, Brasserie BLEUE
    pebejot
    Malutki browar rzemieślniczy w uroczej Nicei, założony w 2015 roku.
    Sprzęt znajduje się w firmowym pubie, mieszczącym się w kamienicy przy wolnej od turystycznego zgiełku ulicy, niecały kilometr od Lazurowego Wybrzeża.
    Wewnątrz klimatyzowana sala z kilkoma stolikami, prowizorycznym...
    2025-09-16, 10:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...