Przyjemny lokal przy plaży z widokiem na zatokę. Oferujący domowe obiady i świeże ryby (od miejscowych rybaków) i serwujący w firmowym szkle beczkowe Faxe (4zł za 0,5l). Już za tydzień pojawi się również "Hermann Muller".
Mechelinki, Nadmorska, Bar
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Hmm, co tam podawali dwa, trzy lata temu niepamiętam. Ale na pewno lokal nie jest częścią starej stodoły aczkolwiek Bar jest przy samej plaży.
Oprócz tego lokalu w Mechelinkach jedynie jest jeszcze "Bar u Joli" gdzie podają "Specjala" ale on znajduje się w ogródku domu jednorodzinnego wiec ten też lokal nie pasuje do tego opisu co podajesz.Comment
-
Niestety zamiast piwa doczekaliśmy się produktów z KP (Tyskie, Żubr z nalewaka).Comment
Related Topics
Collapse
-
Urządzić mikrus na głównej plaży w Odessie, to świetny pomysł. Oczyma wyobraźni widać tłumy spragnionych plażowiczów przelewające się prze lokal. Rozmiar lokalu w takim razie też musi być odpowiedni no i oczywiście ceny, bo w takim miejscu...
Akurat w tym przypadku nie wszystko...5 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
Jest szum...-
Channel: USA
2022-04-26, 11:35 -
-
Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
Jest...-
Channel: Mołdawia
-
-
Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
Po przekroczeniu progu poczułem...-
Channel: Serbia
2025-04-24, 08:55 -
-
Suworowski rajon, to wysunięta na północ część Odessy, gdzie znajdują się zakłady przemysłowe, oraz duże blokowiska. Trzeba wspomnieć też o długiej plaży Luzanivka, która im dalej od portu, tym jest chyba lepsza niż plaże w pobliżu centrum Odessy, które wyglądają jak małe baseniki...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment