Darłówko, Conrada 18, [nazwa do uzupełnienia]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2740

Darłówko, Conrada 18, [nazwa do uzupełnienia]

Jedna z knajpek w szeregu przy głównym deptaku. Tak jak i w innych lokalach tylko część znajduje się w budynku. Reszta jest pod dachem przed lokalem. Wystrój typowy jak w innych tego rodzaju lokalach, dominuje brak stylu i tandeta. Można się poczuć jak na początku lat 90-tych. Miejsca dość dużo, ale ludzi również. Część przychodzi na jedzenie, bo to w końcu smażalnia. Jedynym wyróżnikiem tego lokalu jest duże malowidło z żubrem na ścianie. Warto tam wstąpić na lanego Krajana Irlandzkie Mocne. Mają jeszcze jakieś koncernówki.
    Nazwa do uzupełnienia.
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Related Topics

Collapse

• MarcinKa
    Darłówko, Conrada 16, [nazwa do uzupełnienia]
    MarcinKa
    Na lokalu i przed nim cała masa napisów, ale nigdzie nie natknąłem się na nazwę. Typowy lokal przy deptaku. Wystrój bezstylowy rodem z początku lat 90-tych. Jak w większości lokali przy deptaku, tak i tu do małej budki dosztukowano duży dach. Miejsca jest dość dużo, ale nie zawsze jest gdzie...
    2007-10-15, 23:47
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • heckler
    Kvasice, Horní 7, Pivovárek Dobrá Kára
    heckler
    Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
    2025-07-23, 06:59
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • darekd
    Ale Browar, Grass Hopper
    darekd
    Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
    2025-10-20, 00:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...