BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
To świetna okazja, aby zamówić deskę trzech wariantów imperialnego stoutu!
Na kranie 3 wersje:
Klasyczna odsłona Samca, jak co roku leżakowanego w beczkach po bourbonie
Klasyk wzbogacony o kolumbijskie ziarna kawy San...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Jeden z najbardziej tajemniczych Polskich browarów, który można zaliczyć do kategorii restauracyjnych działa od 2020 roku.
Browar jest zlokalizowany na zupełnym odludziu we wsi Gielniów przy drodze krajowej nr 12.
Znajduje się tutaj stacja benzynowa o nazwie "Huzar", parking...
Alk. 5%, blg nie podano. 0,5 litra. Dystrybuowane także w Kosowie.
Deikatny banan w aromacie. Do klasycznego piwa pszenicznego trochę mu brakuje. W smaku gładkie, pełne i przy upale schłodzone powinno się sprawdzać. Jak widać na zdjęciu i jest lekko zamglone. Piana opada dość...
W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...