Obecnie piwo 0,4l kosztuje nie 7, a 5 zł. Ewentualnie litrowe jest za coś ok 12 zł.
Dziewczyny z obsługi powoli nabierają wprawy - w każdym razie pomimo większej liczby gości, nie trzeba było długo czekać.
Obecnie piwo 0,4l kosztuje nie 7, a 5 zł. Ewentualnie litrowe jest za coś ok 12 zł.
czwarty raz już nie muszę prosić bo adam16 udzielił odpowiedzi, wprawdzie nie jest to 50% jak pisze na www.bierhalle.pl ale dobre i to.
Sądze, że ta niższa cena to tylko na czas " październikowych dni " ?!
Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2006-10-06, 15:44.
czwarty raz już nie muszę prosić bo adam16 udzielił odpowiedzi, wprawdzie nie jest to 50% jak pisze na www.bierhalle.pl ale dobre i to.
Sądze, że ta niższa cena to tylko na czas " październikowych dni " ?!
Pragnę zauważyc ze na stronie jest napisane do 50%.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Najbardziej mi się podoba we wszystkich promocjach czy wyprzedażach słowo "do".Te "do" zawsze jest nieosiągalne. niestety.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
tak, zgadza się ale coś musi osiągać te 50% ( no 49% ) bo przecież pisze do 50%, więc co to takiego ?
Zresztą w Warszawie, jak pisałeś wcześniej, to piwo osiąga 50% wartości ( " za połowę ceny " czy " o połowę tańsze " (?)) tzn , że Katowice droższe od Warszawy ?
Zaraz czyli w końcu jakieś piwo kosztuje teraz o te 50% mniej ? Wcale się tu nie czepiam cen tylko jeśli żadne piwo nie osiąga takiego poziomu to jest tu jednak oszustwo bo nawet żadnego znaczku typu "*" przy tym do 50% taniej nie ma...
Ostatnia zmiana dokonana przez Akren; 2006-10-10, 22:22.
W sobotę 21.10 około godziny 14-16 mam zamiar po drodze odwiedzić Bierhalle. Mam nadzieję, ze nie trafię na jakąś rezerwację lokalu, a 'ceny październikowe' nadal będą obowiązywać
W czasie Oktoberfestu: 5zł za 0,4 l (dzisiaj były tylko Weizen i Pils). Weizen był lekko za zimny, a wnętrze niedopomyślane, ale miłe towarzystwo i pani barmanka rozdaje chętnym wafle
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
Comment