Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Albania, Tirana, Autostrada Tiranë - Durrës km 7, Stefani&Co

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 00:28
  • dadek
    Albania, Tirana, Rr. Kavajes, Birra Kaon
    dadek
    Po 4 latach to moja druga wizyta w Albanii. Stacjonując w Durres Plaża tym razem postanowiłem spróbować odwiedzić choć kilka okolicznych browarów. Nie jest to zbyt łatwe w tym kraju bo po pierwsze ciężko się z tubylcami (generalnie sympatycznymi) dogadać, gdyż jeśli znają oprócz własnego...
    2011-08-26, 20:13
  • kaczka116
    Beskidzki, Piwne Smaki Stela Milk Tea APA
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-08-31, 15:01
  • Gringo
    Albania, Tirana, Reshit Çollaku 38, Bräuhaus
    Gringo
    Jeden z nielicznych browarów restauracyjnych w Albanii.
    Znajduje się kilka minut szybkiego kroku od głównego placu miasta (Sheshi Skënderbej) i mimo bliskości centrum usytuowany jest w uliczce gdzie prędzej możemy się spodziewać żuler baru niż porządnej knajpy
    Po przekroczeniu...
    2019-06-20, 20:51
  • pebejot
    USA, Key West, 201 William Street, The Waterfront Brewery
    pebejot
    Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
    Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
    Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
    Odległość...
    2022-06-27, 12:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...