Duży kompleks rekreacyjny położony na obrzeżach wioski Kostelec nad Ohří. Powstały z wyremontowanego, starego dworku i położony w bardzo urokliwym miejscu.
Całość, czyli motel, wellnees, kąpiele piwne, restauracja, browar, tor do Dirt Jump-u dla rowerzystów została otwarta w 2016r.
Część restauracyjna to duża, długa sala z sufitem w kształcie łuków podpartych na kolumnach. W skład dużej sali wchodzi bufet, część kuchenna, oraz browar. Możemy sobie np. podziwiać jak powstaje nasz zamówiony posiłek. Część z małym browarkiem również jest widoczna dla gości. Do dyspozycji gości jest również sala konferencyjna, boisko.
Warzone są tutaj dwa rodzaje jasnego piwa:
10-ka Lanyz smaczne, orzeźwiające piwko w sam raz na lato. Pamiętam cenę za małe 23Kc.
12-ka Lanyz. Bardzo dobre piwo.
Oba piwa można zakupić na wynos w 1.5l petkach. 12-ka kosztowała 110Kc.
Lokal czynny codziennie od godziny 11-22.
Z dań nic nie próbowaliśmy, było zaraz po godz 11 więc na obiad za wcześnie.
Warto podjechać i spróbować pysznego piwa.
					Całość, czyli motel, wellnees, kąpiele piwne, restauracja, browar, tor do Dirt Jump-u dla rowerzystów została otwarta w 2016r.
Część restauracyjna to duża, długa sala z sufitem w kształcie łuków podpartych na kolumnach. W skład dużej sali wchodzi bufet, część kuchenna, oraz browar. Możemy sobie np. podziwiać jak powstaje nasz zamówiony posiłek. Część z małym browarkiem również jest widoczna dla gości. Do dyspozycji gości jest również sala konferencyjna, boisko.
Warzone są tutaj dwa rodzaje jasnego piwa:
10-ka Lanyz smaczne, orzeźwiające piwko w sam raz na lato. Pamiętam cenę za małe 23Kc.
12-ka Lanyz. Bardzo dobre piwo.
Oba piwa można zakupić na wynos w 1.5l petkach. 12-ka kosztowała 110Kc.
Lokal czynny codziennie od godziny 11-22.
Z dań nic nie próbowaliśmy, było zaraz po godz 11 więc na obiad za wcześnie.
Warto podjechać i spróbować pysznego piwa.
 
		
	 
		
	 . Jak powiedział menadżer podobno sládek uczył się w Žatcu, a pracował już w browarze Mutějovice (ale chyba jako pomocnik, bo tamtejszego sládka poznałem, a piwa były smaczne).
. Jak powiedział menadżer podobno sládek uczył się w Žatcu, a pracował już w browarze Mutějovice (ale chyba jako pomocnik, bo tamtejszego sládka poznałem, a piwa były smaczne).  .
. . Czyżby dla zbyt spoconych gości restauracji
. Czyżby dla zbyt spoconych gości restauracji ?
?
							
						 
		
	
Comment