BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Chomutov, akademika Heyrovského 4844, Domino
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Одесса , ул. Академика Королева 16, - Золотое руно.
Kolejny browar przy restauracji, (bo dokładnie to nie jest klasyczny brew-pub) powstał w Odessie w 2014 roku.
To generalnie pokłosie inwestycji czynionych jeszcze przed nazwijmy to umownie...-
Channel: Ukraina
2016-08-13, 19:53 -
-
Nieznalazłem nic na ten temat więc się pochwalę co wczoraj wyczarowałem.
Zakupiłem na stawach milickich amura, ale może być i inna ryba, najlepsza jest drobnica np. okonie, karasie.
Rybę sprawiamy, skrobiemy, i dzielimy na dzwonka. Małe rybki zostawiamy...-
Channel: Kulinaria
-
-
Wspomniany w tytule lokal znajduje się koło stacji benzynowej i marketu REMA 1000. Pizzy w menu nie widziałem. Z wystroju i z menu to dla mnie jest to tani bar szybkiej obsługi. Z piw natomiast mają lanego Okocimia i Piasta po 3,50 za pół litra. Godne uwagi jest to, że wszystkie kufle w kilku...
-
Channel: Dolnośląskie
2003-08-25, 11:41 -
-
Chomutovski browarek powstał w piwnicach ponad stuletniej kamienicy w zwartej zabudowie centrum miasta, kilometr od dworca ČD. Na pomysł jego uruchomienia wpadło dwóch kolegów, a zarazem właścicieli firmy budowlanej mającej siedzibę (i rodzinne mieszkania) w tej kamienicy. Jak opowiada jeden...-
Channel: Czechy
-
-
Piwo od duńskiego Mikkellera, uwarzone przez belgijski De Proef Brouwerij przy współpracy z angielską wytwórnią muzyczną DOMINO i szkockim zespołem The Pastels.
Pilzner z dodatkiem soli o zawartości alkoholu 5.6% i 14.2% ekstraktu.
BARWA: Jasna, złocista, opalizująca....-
Channel: Belgia
2018-07-08, 13:23 -
- Loading...
- Koniec listy.