Ceny i asortyment bez zmian. Piwo warte polecenia.
Zjadłem "piwowarski gulasz z knedlem" za wygórowaną jak na wielkość porcji cenę 99 Kč (ale smak rekompensował to wystarczająco
) i popiłem Čerťákiem - 0,3 l./22 Kč.
Niestety nie można płacić kartą.
Po zabójczej dla kierowcy ilości piwa musiałem pójść na wieczorne zwiedzanie Harrachova
i z zainteresowaniem obserwowałem pogrążony w szarudze październikowego dnia codziennego kurort. Wnioski dość smutne. Piwa w gospodach i restauracjach tylko "topowe", sklepy po 18tej zamknięte
a w tych otwartych znalazłem jedynie gigantycznie drogiego Krkonoša 12tę (18 Kč) i Broučka z Novej Paki.
PS: Piwo teraz sprzedawane w PETach ma przydatność do 1 XI i nie zdążę go wypić pewnie do tego czasu, więc jak ktoś by chciał - służę buteleczką Františka na jakąś wymianę
(Kraków)
Zjadłem "piwowarski gulasz z knedlem" za wygórowaną jak na wielkość porcji cenę 99 Kč (ale smak rekompensował to wystarczająco

Niestety nie można płacić kartą.
Po zabójczej dla kierowcy ilości piwa musiałem pójść na wieczorne zwiedzanie Harrachova

PS: Piwo teraz sprzedawane w PETach ma przydatność do 1 XI i nie zdążę go wypić pewnie do tego czasu, więc jak ktoś by chciał - służę buteleczką Františka na jakąś wymianę

Comment