Brno, Biskupská 266/6, Dohoda Beer House

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🍺
    • 2012.09
    • 2136

Brno, Biskupská 266/6, Dohoda Beer House

Dohoda Beer House to firmowy lokal browaru KOS. oprócz niedzieli czynni są codziennie od godziny 14.
    Lokal składa się z dwóch sal i mieści się z prawej strony urokliwej kamienicy. Ludzi jak na lekarstwo, a na kranach zastaliśmy pięć piw:

- Lager 10ka w cenie 42/52 Kc.

- Blackcat Dark Lager 11-ka w cenie 45/ 58 Kc.

- Markrobe India Pale Lager 12-ka w cenie j/w

- Kosekt Brut IPA 12-ka w cenie 55/ 85 Kc

- Nanobot APA 12-ka w cenie 52/66 Kc.

Drogo, a piwnie przeciętnie. Trzy ostatnie pozycje ciężko było od siebie rozróżnić. Na dodatek barman i jego kompani byli zasmarkani na maksa.
    Kufa, za takie coś powinni karać. Z nosa mu ciekło jak kaczce z dupy, ech....szkoda gadać.

Kamienica, Wejście do lokalu. oraz dwie sale.
    Attached Files
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🍺
    • 2012.09
    • 2136

Piwa w kolejności opisu.
    Attached Files

Comment

• heckler
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺
      • 2012.09
      • 2136

Obecnie lokal czynny od 16, a na kranach od nich tylko trzy piwa plus trzy z browaru Zichovec. Piwa po prostu takie sobie
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
        pebejot
        Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
        Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
        Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
        2024-01-06, 00:11
      • heckler
        Brno, Dominikánská 342/15, Pivovarský dům Poupě
        heckler
        Pierwszy raz zawitałem tam w sierpniu ubiegłego roku. Faktem jest, że browar działał już od czerwca 2022, ale oficjalne otwarcie wraz z otwarciem pierwszej uwarzonej na miejscu beczki miało miejsce dopiero we wrześniu.
        Od czerwca do początku września w restauracji sprzedawano piwo wyłącznie...
        2023-01-13, 12:31
      • heckler
        Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
        heckler
        Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
        Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
        ...
        2023-03-22, 17:08
      • heckler
        Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
        heckler
        Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
        2025-07-01, 10:28
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 22:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...