Jeszcze godziny otwarcie:
pn-czw 11-23,
pt 11-24,
sb. 12-24,
nd. 12-23.
Piwowarem jest Frantisek Richter.
pn-czw 11-23,
pt 11-24,
sb. 12-24,
nd. 12-23.
Piwowarem jest Frantisek Richter.
NIe mieliśmy w żadnej innej czeskiej knajpie żadnego kłopotu z tym, że nasze dziecko grzecznie bawi się na podłodze. Tylko tutaj.
Gburowaty kelner a zachowania a la "ja księżniczka władczynia świata" to dwie różne rzeczy.
, ja tak zrobiłem i dostałem dwa ogromne kotlety, ledwo mieszczące się na wielkim talerzu. Z trudem bo z trudem, ale dałem tym bydlakom radę.
. Světlá 12° zaledwie poprawna, Pšeničné płaskie w smaku, z małą zawartością słodu pszenicznego, świąteczne specjały jak w opisach. Na szczęście pozostał klimat tego miejsca, przesiadują tu Czesi, bo w browarkach na starówce ich się nie uświadczy. Obsługa dalej rodzinna, miła i sprawna
.

) - czosnkowa rzeczywiście wodnista i bez smaku, w dodatku w środku pływał okropny glut z żółtego sera, którego nie sposób było pogryźć, a przy próbie przełknięcia powodował w przełyku odruch wymiotny
Ale już dania z weekendowego menu - syte, smaczne i w cenie 95 kc za porcję. A jako piwo sezonowe - tym razem bardzo dobry EKG Ale 14° ( chmielony oczywiście odmianą East Kent Goldings ). Miłe spotkanie z grupą giełdowiczów - forumowiczów. Obsługa bez zarzutu.

Comment