Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ukraina, Odessa, Fontanskaja Doroga 77, Sea Grill

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Odessa, Baltska Doroha 6, Hoppy Hog. [Bez wyszynku]
    bastion
    Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
    Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...
    2022-07-25, 19:30
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Babelja 34, Lanżeron Brewery. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Wizyta tam, to wynik takiego śledztwa w sprawie browaru BeerMood, który jak ktoś zasygnalizował zakończył swoją działalność.
    Jednak później dowiedziałem się, że BeerMood działa, ale na innym adresie. Dlatego też tam pojechałem będąc w Odessie.
    Dotarcie na miejsce, mimo...
    2022-06-06, 19:46
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Ul. Stowpowa 19, Ziozia.
    bastion
    Ten browar rzemieślniczy jest owocem pasji. Pasji dwóch młodych piwowarów domowych, którzy wprowadzili słowo w czyn, czyli zainwestowali w piwny biznes tak sercem jak i aktywami.
    Niełatwo mi było znaleźć miejsce warzenia, Jakiś budynek z czasów radzieckich, w którym mieszczą się...
    2021-05-27, 20:58
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Ul. Czornomorskowo Kozactwa 121, Pivovarnia Kaczka.
    bastion
    Czas na kolejny mikrus, który mieści się w północnej części Odessy. Restauracja wraz z browarem jest częścią gastronomicznej firmy Alpina, która ma w mieście kilka swoich punktów. Własne piwo jest dystrybuowane również do nich. Budynek z browarkiem mieści się tuż obok bardzo ruchliwej...
    2021-05-21, 21:10
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
    bastion
    Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
    2021-05-04, 21:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...