Miejscówka w Chinatown, wszystkie piwa za 6€ za 0.4l - IPA, Session IPA, pilsnery, hellesy, rosy które okazały się być bockiem.
Włochy, Mediolan, Via Paolo Sarpi 27, Sarpi Revolution Pub
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Minibrowar w Trento, zlokalizowany w samym centrum miasta, 700 metrów od dworca kolejowego.
Lokal w stylu bawarskim, z ciężką kuchnią i asortymentem piwnym, z tym, że są też akcenty włoskie.
Wnętrze tworzy jedna główna sala z reprezentacyjnym owalnym barem, obłożonym marmurem...-
Channel: Włochy
-
-
Pub przy kanałku z ogródkiem, mają wiedeńskie amerykańskie
. Dziesięć kranów.
Wiedeń gryzie się z Ameryką, nie polecam.
...-
2023-05-13, 19:01 -
-
Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....-
2022-10-21, 13:34 -
-
Quero to niewielka miejscowość na północy Włoch w prowincji Belluno, położona u podnóża pasma górskiego Monte Schiara.
Przebiega tędy linia kolejowa z Treviso do Belluno, jednak najbliższa stacja Quero-Vas oddalona jest o ponad 2 km od miejscowości.
Pociągi regionalne kursują...-
2025-09-30, 10:01 -
-
Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....-
-
- Loading...
- Koniec listy.