Szczyrk

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Yachyo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.12
    • 11

Szczyrk

Witam czy ktoś zna jakią fajnej knajpie Szczyrku i z dobrym piwem? szukam i nic nie ma ostatnio jakieś b. stare wpisy są. Z góry dzięki za odp.
  • tomek35
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.02
    • 497

Przeglądając ten temat na Browar.biz natrafiłem na stare wpisy. W lipcu planuję w okolicach Szczyrku spędzić kilka dni, a zatem i ja przyłączam się do pytania kolegi Yachyo, czy w Szczyrku są knajpy z dobrym piwem z nalewaka?

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 21:15
    • Prusak
      Krosno, Lwowska 14, DobryBro
      Prusak
      Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
      Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
      2024-09-20, 19:34
    • pebejot
      Austria, Villach, Anton-Tuder-Straße 2, Hausbrauerei Turmbräu Melcher
      pebejot
      Domowy browar w gospodarstwie z agroturystyką na przedmieściach Villach w pięknej górskiej scenerii wioski Maria Gail.
      Odległość 3,5 km od centrum Villach można pokonać nieregularnie kursującym autobusem, ale najlepiej zrobić sobie spacer wzdłuż Drawy.

Browar działa...
      Dzisiaj, 12:11
    • heckler
      Czechy, Vlachovo Březí, Vlachova 353, Panský pivovar Vlachovo Březí
      heckler
      Vlachovo Březí, to miasto w kraju południowo czeskim, położone w podgórzu Šumavy. Szczyci się bogatą historią sięgającą XIII wieku. Początkowo wieś, później podniesiona do statusu miasteczka, a następnie miasta, zachowało historyczne centrum min. zabytkowy, barokowy zamek i kościół...
      Dzisiaj, 10:46
    • heckler
      Czechy, Čejetice, Čejetice 13, Pivovar Čejetice
      heckler
      Čejetice, to mała wioska, a właściwie jeszcze dzielnica Strakonic. Właśnie tam, na końcu ślepej uliczki, pod nr. 13 Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...
      2025-08-21, 14:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...