Jak w temacie - jadę na 3 dni na narty - a w tym miejscu nigdy nie byłem. Czy jest tam jakieś dobre piwne miejsce? Pytanie nr 2 - czy w Salzburgu przez który będę przejeżdżał jest jakiś sklep specjalistyczny do którego warto zajrzeć? Z góry dziękuję za pomoc.
Bad Gastein - czy jest tam jakieś miejsce z dobrym piwem?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....-
Channel: Niemcy
-
-
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 20:06 -
-
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....-
Channel: Szwecja
2025-09-29, 21:43 -
-
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....-
Channel: Czechy
-
-
Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...3 Photos
-
Channel: Włochy
-
- Loading...
- Koniec listy.