Będę 5 dni w okolicach Miedzylesia, samochodem...czy są tam jakieś ciekawe miejsca gdzie mogę napić się dobrego niekoncernowego piwa, ew jak bardzo wgłąb Czech muszę się zapuścić?
Czechy, okolice Międzylesia
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Tam to kraina Holby. Na nic innego raczej nie możesz liczyć. Proponuje Mladkov - Holba 11 i Svijany 11. Albo Zamberk, jeśli to nie za daleko.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-04-22, 20:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pierwszy taki niby oficjalny, ale jednak tajny browar. Bastard z Brna też ukrywał swoją lokalizację, ale tylko do oficjalnego startu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Krugan, co ci stoi na przeszkodzie kupić te korony w kantorze czy wyciągnąć z bankomatu?
Related Topics
Collapse
-
Jesteśmy w wyszynku Twinberga. Piwa zaje*. Jedzenie też. Kilka piwek zamówionych i coś do jedzenia w międzyczasie. Na zakończenie dostajemy paragon jak w załączniku. Ostatnia pozycja tu butelka na wynos. Reszta piw była lana (lub taka była sugestia na tablicy
)
No... Straszny...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...-
Channel: Czechy
-
-
Do Kvasic powróciliśmy po trzech tygodniach. Ale tym razem udaliśmy się do Restaurace Sportareál, gdzie według zapewnień właściciela browaru Dobrá Kára
bywa ich lane piwo.
Owszem, piwo było, ale niestety tylko jedno pod postacią jasnej 10-ki. Piwo smaczne, ciut inne od tradycyjnej...-
Channel: Czechy
2025-08-11, 07:20 -
-
W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.
Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.
Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Jiri Kozel zaprasza w imieniu klubu kolekcjonerskiego do Domu Kultury Akord na 55 już giełdę kolekcjonerską
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment