Gdzie w Warszawie do knajpy na dobre piwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jarrro
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.10
    • 16

Gdzie w Warszawie do knajpy na dobre piwo

Szukam miejsc w Warszawie, knajp, gdzie podają dobre piwo, czy to ważone na miejscu, czy butelkowane . I tu powiem, co jest dla mnie dobre. Smaczne piwo to AIPA i wszelakie IPA, po prostu musi mieć goryczkę, żaden polski polis poza PLONEM nie ma goryczki.
    Pomoże mi ktoś?

Pozdrawiam serdecznie
    jarrro
    Pozdrawiam Jarrro
  • Pankracy
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2007.10
    • 2844

Witaj,

Nie wiem gdzie ci sprzedadzą na wagę.
    A co do miejsc. To taki wielki trud sobie samemu znaleźć? To forum jest przecież bazą wszelkich danych.

Comment

• jarrro
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.10
      • 16

Pankracy, wielkie dzięki, ale to forum jest szczególne, nic nie mogę tu znaleźć... zawsze tak jest...
      Pozdrawiam Jarrro

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
        dadek
        Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
        Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
        2025-01-11, 02:32
      • dadek
        Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • dadek
        Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
        dadek
        Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
        2025-09-27, 03:28
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • darekd
        Oso, California West Coast IPA
        darekd
        Kraftowiec z Madrytu, założony przez dwóch Brytyjczyków, którzy początkowo warzyli domowo, potem kontraktowo, od 2024 warzą u siebie.

O browarze i ich pubie wspominał Pebejot:
        https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a/2335181-hisz...
        2025-08-16, 23:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...