Dzień dobry w listopadzie i grudniu będę w Świnoujściu .Czy są tam organizowane spotkania kolekcjonerskie z możliwością wymiany birofiliów .Proszę o adresy dobrych pabów.
Świnoujście
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw
) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
W całej dzielnicy, jak i w hotelu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment