Świnoujście

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Świnoujście, Uzdrowiskowa 23, Browar Dobosz (Hotel "Hamilton")
    Pancernik
    To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw ) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
    Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
    W całej dzielnicy, jak i w hotelu...
    2023-05-19, 10:14
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • darekd
    System kaucyjny w Polsce
    darekd
    System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
    2025-09-21, 21:09
  • abelincoln
    Wola, Kasprzaka 29, Beer bar
    abelincoln
    Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
    2025-09-16, 17:00
  • heckler
    Strakonice, Palackého náměstí 83, Minipivovar Haďák
    heckler
    Strakonice, to malownicze miasto w południowych Czechach, położone na zbiegu rzek Otavy i Volyňki. Po jednej stronie rzeki można zwiedzać ładny, gotycki zamek, a po drugiej na skromnym, kiszkowatym ryneczku od 2022 roku działa browar Haďák.
    Pierwszy człon nazwy browaru to nazwisko właściciela,...
    2025-08-19, 09:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...