Anglia - Londyn

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jaro03
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.06
    • 66

Anglia - Londyn

Witam
    Orientuje się może ktoś gdzie w Londynie trafie na dobre sklepy z puszkami piwnymi ?
    Nie chodzi mi o jakieś markety tylko o jakieś małe sklepy sprzedające piwa z różnego zakątku Europy czy Świata.
    Lub też jakieś puby gdzie znajdę ciekawe puszki piwne.
    2011/2012 początek kolekcji puszek
    Na dzień dzisiejszy 4300 puszek piwnych z 91 Państw Świata

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Jędrzejów, Argus IPA
    AaLeX
    Nowość w Lidlu. Kod LB - Jędrzejów. Cena 3,99zł. Alkohol 4,9%. Kupione w Lidlu w Zgorzelcu. Ciekawe, czy w innych Lidlach też jest z Jędrzejowa. Zapach delikatny, jakieś marginalne cytrusy, ale mało znaczący. Barwa ciemne złoto, na zdjęciu wyszedł bursztyn. Piana obfita. Smak, podobnie...
    2025-09-06, 10:56
  • bastion
    Austria, Schrunz, Bahnhofstrasse 10, Biersederei.
    bastion
    Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...
    2025-06-22, 20:53
  • darekd
    ? [Magic Road], Dobre Piwko
    darekd
    Nie chwalą się gdzie warzą.

Hazy APA
    4,5% alk.
    Chmiele: Idaho7, Citra

Aromat - po otwarciu puszki nuty żywiczne, cytrusowe i nieznacznie owoce tropikalne. Po przelaniu głównie tropikalne mango
    Piana - wysoka, średnia trwałość z długim kożuszkiem...
    2025-09-16, 22:18
  • Bydgoszczanin
    Piwne sklepy zagraniczne online
    Bydgoszczanin
    Witam. Jakie znacie zagraniczne sklepy z piwem online?Oczywiście chodzi mi o te sprawdzone, a nie te pierwsze lepsze z wyszukiwarki wujka google
    2019-06-23, 16:23
  • Cooper
    Poszukuję współczesnych polskich butelek z tłoczonymi napisami (reliefem)po 1990 roku
    Cooper
    Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
    Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...
    2025-07-13, 23:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...