Rowy. Gdzie mluk będzie pił/kupował piwo?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59
    Mam etykietę na której jako producent podany jest browar Namysłów.
    To jeszcze znajdzie się Chojraka z Namysłowa ? To na dniach zapewne kończy się data ważności (lub już się skończyła )

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Vojkovice 252, Pivovar Koníček
      dadek
      Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
      2023-11-22, 06:14
    • bimb
      Piwo Gozdawa lekko kwaśne alkocholowe i drożdżowe
      bimb
      Cześć.
      Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.

Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...
      2025-07-13, 18:23
    • Marianowar_pl
      Mango Milkshake IPA
      Marianowar_pl
      Witam,

Mam pytanie odnośnie uwarzonej jakiś czas temu Mango Milkshake IPA.

Po uwarzeniu i 2 tygodniach burzliwej fermentacji piwo zeszło do 7,5 BLG (z poczatkowych 17) i przestało fermentować.

Po zlaniu na cicha i dodaniu 1 kg puree z mango piwo już 3...
      2025-06-24, 14:42
    • Ahumba
      2025.02.21-28 - Warszawa - Kranoprzejęcie w Pubie Pinta
      Ahumba
      Przez tydzień na kranach w warszawskim Pubie Pinta gościć będą piwa browaru Funky Fluid
      Start
      2025-02-21
      Koniec
      2025-02-28
      Adres
      Warszawa, Pub Pinta
      2025-01-30, 20:23
    • AaLeX
      Braniewo, Złoty Dukat
      AaLeX
      Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
      2024-06-25, 17:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...