Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Gdzie - Kelt?

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• NATHAN
    Hurbanovo, Kelt 12 (2015-)
    NATHAN
    Witam.
    Zastanawiałem się, czy dopisać się do tematu "Kelt,Hurbanovo" , gdzie opisywany był stary Kelt 12% w krachli, lecz stwierdziłem że nowy, świeżo wypuszczony Kelt 12%, jednak nie jest tym samym co ten stary, dlatego też, założyłem osobny wątek.

Na nowego...
    2015-04-18, 16:33
  • Radegast
    Hurbanovo, Kelt 12°
    Radegast
    Piwko to zostało mi przywiezione przez przyjacółkę, ze słowacji.
    Ten ciekawy specjał jest na licencji Heinekena, a robi go Złoty Bażant a.s.-(cokolwiek to u nich znaczy).
    Kelt Premium ma minimalnie 5% obj. alkoholu i 12% ekstraktu.Zamykanie butelki jest takie same jak w Grolschu,...
    2001-04-19, 10:52
  • emes
    chętnie pozyskam butelki z zamknięciem typu kelt, wawa
    emes
    Ma ktoś może z wawy lub bliskich okolic niepotrzebne butelki z zamknięciem typu kelt ? Pozyskałbym tego trochę, mogę się zamienić na zwykłe butelki, bądż w rozsądnych granicach nawet na pełne butelki z piwem. Butelki tylko o pojemności 0,5 l, o normatywnych wymiarach pasujące do standartowej...
    2005-03-08, 17:31
  • otvirak
    butelki Kelt dla piwowara
    otvirak
    Witam
    Od jakiegoś czasu poniewierają mi się 'w obejściu' butelki Kelt - w liczbie 8 sztuk (takie z porcelankowym zamknięciem). Są w bardzo dobrym stanie, mają tylko nieco 'zmęczone' etykiety Pomyślałem, że chętnie je zamienię - np. za jakieś birofilium ze Szwejkiem,...
    2009-03-06, 11:44
  • dudzik17
    Sprzedam butelki Kelt z zamknięciem porcelanowym KRK
    dudzik17
    Witam,
    mam do sprzedania 40 sztuk butelek po piwie Kelt 0,5l.
    Butelki posiadają sprawne zamknięcie porcelanowe.

Cena 3 zł za sztuke, jesteś zainteresowany kilkoma sztukami? odezwij się a napewno się dogadamy

Łukasz-511-176-045
    dudzik17@op.pl
    ...
    2013-11-01, 19:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...