jak do tej pory nie trafiłem na dobry sklep z piwem w Ostrawie, ale 21 go będę na giełdzie w Ostrawie i mogę popytać ,,tubylców" , może pomogą dam znać po giełdzie.
Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.
Vše o pivu, pivovarech, sladovnictví na serveru Svět-piva.cz
Przeglądaj komentarze szczególnie na tym pierwszym
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Klasyczny angielski pub położony niedaleko katedry i klasztoru w Gloucester, znanych przede wszystkim z tego, że kręcono tam sceny z Harrego Pottera (choć pewnie powinny być znane z innego powodu. Klientela złożona głównie z lokalsów, zróżnicowanych pod względem wiekowym i statusu społecznego,...
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
Lecznicze działanie źródeł w okolicach dzisiejszych Mariańskich Łaźni znane jest od średniowiecza. Krajobrazowe parki, piękna architektura, wszechobecna przyroda, do tego ciekawa historia miasta, oraz co najważniejsze dostępna dla turystów spora ilość leczniczych źródeł sprawia, że...
Comment