Chciałem się dowiedzieć gdzie mógł bym kupić piwo Bud. Najbardziej tereny śląska ( Rybnik, Wodzisław Śl etc..)
Budweiser (Bud)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ostatnio pojawił się w Opolu w Makro - więc pewnie jak masz market tej sieci w okolicy - to pewnie tam też Buda dostaniesz, dalej pewnie pojedzie na Reale i inne sklepy. Ale jak to mówi przysłowe od Buda lepsza Wóda- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
-
-
A w Szczecinie:
Jest Bud
w Pivaria PubComment
Related Topics
Collapse
-
od samego poczatku mam problem z brewkitem mexican carveza. Start piatek 18.5 Fermentacja jakas dziwna zero piany, a blg spadało dzis wynosi 0. Otwieram brzeczke, pachnie ladnie próbuje i smakuje jak woda z leciutka nutka chmielu i w dodtaku balingometr pokazuje wszystko na 0. ta woda nawet nie ma...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam
Jest to mój pierwszy post na tym forum szukałem odpowiedzi lecz jakoś nie mogłem nigdzie znaleźć a mianowicie w mojej okolicy jest źródełko w lesie gdzie woda jest bardzo dobra i sporo ludzi ją pobiera do celów spożywczych,moje pytanie brzmi czy taką wodę muszę przegotować...-
-
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
-
-
Nowość w Dino. Ciekawa bezzwrotna butelka 375ml. Cena 4,99zł. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Alkohol 5%. Ekstraktu brak. Producent napisał "jasne pełne z chmielową duszą". Piana obfita. Piwo jest niefiltrowane. Barwa złota. W zapachu chmiel i trochę siarki....
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwo kupione w polskim Aldi. Oryginalny import (jest dodatkowa naklejka w języku polskim). Alkohol 4,5%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, chmielowe produkty, drożdże. Ekstraktu brak. Piana gruba z lacingiem. Zapach siarkowo-chmielowy. Barwa złota. Smak? No cóż. Zawiodłem się na tym...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment