Nie znalazłem w dziale "sklepy z piwem" żadnego polecanego miejsca w Grudziądzu. Na ogół zakupuję piwo poza Grudziądzem (POZdrowienia dla Pivomanii). Przed obecnym weekendem zapasy niespodziewanie się skończyły i ...zrobiłem objazd po marketach. Zgroza... To co pamiętam z przed pół roku skurczyło się niewiarygodnie
. Oczywiście, nie problem kupić dobre piwo w "niedobrej" cenie (6,3 za Żywe), ale wiadomo, nie o to tu chodzi. Może ktoś poleci jakiś sklep lub sklepik z "niecodziennym" asortymentem piwnym?
. Oczywiście, nie problem kupić dobre piwo w "niedobrej" cenie (6,3 za Żywe), ale wiadomo, nie o to tu chodzi. Może ktoś poleci jakiś sklep lub sklepik z "niecodziennym" asortymentem piwnym?
. A jeżeli chodzi o sklep(ik), to zastanawiałem się kiedyś, czy w Grudziądzu jest popyt? Chociaż przeważnie, jak jestem w którymś z marketów i staram się coś znaleźć oglądając regały po 10 razy, to jest jedna lub kilka osób, które robią podobnie. Tylko nie wiem, czy to nie "tajniacy" z ochrony
. A tak na poważnie, to sklep z nietuzinkowymi piwami w Grudziądzu, to całkiem fajny pomysł. W końcu takie "placówki" funkcjonują w o wiele mniejszych miastach.
Comment