Rekorderlig gdziekolwiek w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • djcargo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.01
    • 3

Rekorderlig gdziekolwiek w Polsce

Witajcie,
    czy gdziekolwiek w Polsce (najchętniej w Łodzi) kupię szwedzkiego cidera o nazwie Rekorderlig. Wiem, że to nie piwo, a do tego masówka - ale przetrzepałem cały internet i Wy zostaliście moją nadzieją :]

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10892

Czasami Cydry szwedzkie można kupić w ...Ikea.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• djcargo
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.01
      • 3

Jak najbardziej można, nawet kiedyś piłem gruszkowego. Ale są niestety bezalkoholowe i to nie Rekorderligi

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        System kaucyjny w Polsce
        darekd
        System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
        2025-09-21, 21:09
      • Serokomlak
        Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
        Serokomlak
        Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
        2025-09-28, 21:34
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • Krakus
        Powódź 2024 a browary w Polsce
        Krakus
        Czy ktoś ma jakieś informacje na temat browarów z terenów dotkniętych powodzią?
        Na chwilę obecną wiadomo, że ucierpiał jeleniogórski browar Dolina BoBRU.
        https://www.facebook.com/search/top?...dolina%20bobru...
        2024-09-17, 10:52
      • tomfr
        Mikrobrowary w polsce 2,5-3hl
        tomfr
        Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...
        2020-05-27, 19:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...