Gdzie znajdę Samuel Adams w Warszawie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • myslivy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 1

Gdzie znajdę Samuel Adams w Warszawie?

jak w temacie, czy są jakies miejsca gdzie dostane to piwo? Była taka dyskusja o pubie sketch, w którym to piwo ponoć było, ale drogo i dawno temu. Ktoś wie jak to wygląda teraz?

pzdr

Related Topics

Collapse

• ART
    Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
    ART
    Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
    2023-06-18, 16:10
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 03:28
  • Serokomlak
    Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
    Serokomlak
    Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
    2024-09-26, 20:20
  • darekd
    Celestial Beerworks, Jerzy
    darekd
    Browar z Dallas w Teksasie.

Piwo opisane jako "A fine polish Lager"

5% alk.
    Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka

Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...
    2025-02-05, 03:24
  • zAjkA
    Warszawa - Serwis nalewaków, pompek KEG, gdzie?
    zAjkA
    Cześć wszystkim,
    Znalazłem swoja starą pompkę do wyszynku piwa z beczki keg. Leżała blisko 12 lat w piwnicy. Gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto serwisuje takie rzeczy? Z racji wieku trzeba ją zapewne wyczyścić oraz pewnie wymienić uszczelki, przesmarować. Za każde...
    2020-07-16, 14:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...